7 DAGEN PER WEEK GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Trainer - Shanice Inzinger

Educate, transform, inspire
Shanice Inzinger

Shanice Inzinger

Box Coach, Fitness Instructor, Group Trainer
Shanice is een allround fitness instructeur die de combinatie tussen Boksen en Fitness enorm goed weet te maken. Zo kan ze ook die combinatie in de trainingsschema’s verwerken en erg leuke maar doelgerichte trainingen opzetten.

Haar verhaal

Shanice Inzinger, altijd al fanatiek met sport geweest. Van jongs af aan begonnen met judo gevolgd door jiu-jitsu, mma, muay thai en krav maga.
Zoals te zien een periode erg veel verdedigingssporten maar ze heeft in Best ook nog enkele jaren gehockeyd. Daar heeft ze haar gevoel als teamplayer ontwikkeld.

Na enkele jaren hockey kwam ze in de Fitness terecht. Haar doel was toen vooral fit blijven. Al snel werd fitness echt haar hobby en is ze zich in deze sport gaan verdiepen. Ze wilde graag mensen aan het sporten krijgen en doelstellingen behalen.

Echter door een burn out is ze gestopt met sporten en gaf ze haar lichaam erg veel mentale maar ook fysieke rust. Toen ze merkte dat ze door fysieke rust zichzelf alleen maar slechter ging voelen is ze haar liefde voor fitness, voeding en yoga weer op gaan pakken. Ze voelde zich al snel stukken beter en ze is inmiddels al weer een behoorlijk lange tijd actief in de fitnesswereld. Shanice heeft veel ervaring in het geven van groepslessen en is altijd een luisterend oor wanneer je daar behoefte naar hebt.

Shanice is een allround fitness instructeur die de combinatie tussen boksen en fitness enorm goed weet te maken. Zo kan ze ook die combinatie in de trainingsschema’s verwerken en erg leuke maar doelgerichte trainingen opzetten.

”Don’t wish for a good body, work for it”

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)