365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

Trainer - Mark Hendriks

Educate, transform, inspire
Mark Hendriks

Mark Hendriks

CrossFit Coach, Group Trainer
Zonder sport geen Mark. Van jongs af aan is Mark al met sport bezig. Hij begon met voetbal en op zijn 16e kwam daar fitness bij, om uiteindelijk zijn conditie en kracht te gebruiken in survivalruns. Het was dan ook niet vreemd dat Mark na het behalen van zijn middelbare school diploma ervoor koos om rechtstreeks de stap richting Defensie te zetten. Na een zware fysieke en mentale opleiding wist Mark zijn groene baret te behalen. Tijdens zijn defensietijd kwam hij in aanraking met CrossFit

Zijn verhaal

Zonder sport geen Mark. Van jongs af aan is Mark al met sport bezig. Hij begon met voetbal en op zijn 16e kwam daar fitness bij, om uiteindelijk zijn conditie en kracht te gebruiken in survivalruns. Het was dan ook niet vreemd dat Mark na het behalen van zijn middelbare school diploma ervoor koos om rechtstreeks de stap richting Defensie te zetten. Na een zware fysieke en mentale opleiding wist Mark zijn groene baret te behalen. Een belangrijk onderdeel van het werk binnen defensie is fit zijn en dat blijven. Tijdens zijn defensietijd kwam hij in aanraking met CrossFit, deze sport sluit goed aan bij de mentaliteit binnen defensie. CrossFit vraagt je het beste uit jezelf te halen en steeds net die stap extra te zetten waar je vooraf misschien niet eens van wist dat je het in je had.

Na ruim 5 dienstjaren heeft Mark ervoor gekozen om zijn baan bij Defensie op te zeggen en alsnog zijn studie op te pakken. Mark heeft daarvoor eerst zijn VWO diploma moeten halen en is nu inmiddels op weg naar zijn bachelordiploma op de Technische Universtiteit van Eindhoven van de opleiding Werktuigbouwkunde. Mark kan je als geen ander helpen om net die stap extra te zetten: waar een wil is, is een weg.

Mark houdt van een directe aanpak, zodat je weet waar je aan toe bent. Tegelijkertijd staat Mark ook open om nieuwe dingen te leren, dus stap gerust op hem af als je vragen of opmerkingen hebt. Met vragen en overleg kom je namelijk verder.

Mark zijn missie is om leden vanuit zijn jarenlange ervaring met een sterke betrokkenheid te helpen met het behalen van gewenste doelen.

”nunc aut nunquam”

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!

CLASSES MET DEZE TRAINER

CrossFit WOD
woensdag 18:00 uur - 19:00 uur
CrossFit WOD
woensdag 19:00 uur - 20:00 uur
CrossFit Oly
woensdag 20:00 uur - 21:00 uur
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)