7 DAGEN PER WEEK GEOPEND | 40+ GROEPSLESSEN

Trainer - Joey van Rossum

Educate, transform, inspire
Joey van Rossum

Joey van Rossum

Fitness Instructor, Group Trainer, Personal Trainer
Joey’s passie voor sport en het verzorgen van groepsactiviteiten is al op jonge leeftijd begonnen. Hij heeft zelf altijd veel aan sport gedaan en was pas 14 jaar toen hij voor de 1e keer als groepsinstructeur mocht meedraaien in de recreatiebranche in de zomerseizoenen. In alle jaren die daarop volgden heeft hij zijn kennis en ervaring binnen de fitness industrie aanzienlijk uitgebreid. Onderwerpen als voeding, mindset, kracht en conditionering hebben zijn grootste interesse.

Zijn verhaal

Joey’s passie voor sport en het verzorgen van groepsactiviteiten is al op jonge leeftijd begonnen. Hij heeft zelf altijd veel aan sport gedaan en was pas 14 jaar toen hij voor de 1e keer als groepsinstructeur mocht meedraaien in de recreatiebranche in de zomerseizoenen. Dit vond Joey superleuk en heeft hij jarenlang in vakanties met veel plezier gedaan. Toen Joey 20 jaar was maakte hij voor het eerst echt kennis met fitness en dat heeft na een jaar intensief trainen dan ook zijn leven en zijn mindset compleet veranderd, aldus Joey.

Vanaf dat moment was voor hem duidelijk dat hij hierin verder wilde en hij is zich vervolgens fanatiek gaan ontwikkelen binnen deze branche. Sinds kort heeft Joey dan ook Fitvak A & B succesvol weten af te ronden en is nu dagelijks bezig met fitness. Zoals Joey zelf aangeeft heeft hij van zijn hobby zijn werk kunnen maken.

Het doel van Joey is om andere mensen de positieve effecten van fitness op zowel mentaal als fysiek niveau, te laten ervaren. Het enthousiasmeren en motiveren van mensen en samen naar doelstellingen werken is zijn grote passie.
En bij PowerBase staat dat supergemotiveerd team dagelijks voor je klaar!

Meer over Open Fitness…
Meer over Groepslessen…
Meer over Personal Training…
Meer over Voedingsbegeleiding…

“Your body can stand almost anything. It’s your mind that you have to convince.”

Gratis intake gesprek of proefles inplannen?

Plan nu online een geheel vrijblijvende afspraak in!

CLASSES MET DEZE TRAINER

Alternative Cardio Training
Donderdag 21:00 uur - 21:30 uur
Muscle Camp
Donderdag 20:00 uur - 21:00 uur
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)