fbpx

MEEST VEELZIJDIGE SPORTSCHOOL IN BEST OMGEVING EINDHOVEN VOOR HET BEOEFENEN VAN ELKE VORM VAN FITNESS

Gericht trainen naar jouw doelstelling? Kom dan sporten in ons uitgebreide fitness gedeelte gelegen op het bedrijventerrein ''Het Zand'' in Best. Hier tref je een ruim aanbod met alleen de beste apparaten en losse materialen die gericht zijn op cardio en functionele kracht. De diversiteit aan materialen en de continue coaching zorgen ervoor dat je altijd weer een leuke en effectieve workout hebt.

ANALYSEREN

Middels een uitgebreide intake weten wij wat je doelstelling is, wat de aandachtspunten zijn en welke trainingsvorm bij jou past.

TRAININGSPROGRAMMA

We ontwikkelen een op maat gemaakt programma wat precies bij je wensen aansluit. Dit programma wordt uitgebreid met je doorgesproken en in de praktijk uitgelegd.

VOORTGANG MONITOREN

Wij monitoren jouw vooruitgang, evalueren regelmatig en stellen waar nodig je programma in overleg bij.

DOELSTELLING BEHAALD

Doordat we onze kennis en passie met je delen blijf je gefocust en maken wij samen met jou je doelstelling waar.
Airbikes-omslag

Voor welke DOELSTELLING kan je bij ons terecht?

Gespierder worden

Gespierder worden

Onze ervaren trainers zijn absoluut kenners op dit gebied en worden geregeld gevraagd om seminars te presenteren over dit onderwerp. Wij zorgen ervoor dat jij je spieren op de juiste manier belast om spiergroei zo optimaal mogelijk te stimuleren.
Vet verbranden

Vet verbranden

Met leuke afwisselende workouts aan de slag! Wij zorgen dat je precies weet hoe jij op een, verantwoorde maar effectieve manier het gewenste vet percentage gaat bereiken. Wie dacht dat calorieën verbranden saai was, heeft het goed mis.
Sterker worden

Sterker worden

Om sterker te worden dient de balans tussen frequentie, intensiteit en rust te kloppen. Deze balans is voor ieder lichaam weer anders. Onze trainers stellen een programma op dat precies aansluit op jouw lichaam.
Fitter worden

Fitter worden

Wanneer je fitter wilt worden wil je waarschijnlijk een combinatie van conditie verbeteren en sterker worden. Wij zorgen dat dit met maatwerk en coaching op een manier gebeurd die bij je past!
Strakker worden

Strakker worden

Wanneer je op bepaalde plaatsen in het lichaam strakker wilt worden wil je waarschijnlijk zowel wat spieren ontwikkelen en/of vet verbranden. Door ons maatwerk en coaching kun je dit op de juiste manier bereiken
Conditie verbeteren

Conditie verbeteren

Een beetje conditie maakt het leven een stuk makkelijker! Voor de traditionele cardio apparaten kan je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij zijn echter voorstander van een aantal cardio trainingen die een stuk effectiever en efficiënter zijn. Onze trainers leggen je uit welke training bij jouw doel past.

Wij helpen je met persoonlijke begeleiding aan een vliegende start, zodat je komt sporten en blijft sporten

PLAN EEN GRATIS PROEFLES OF EEN VRIJBLIJVEND INTAKE GESPREK IN!

Voor welke SPORTEN kan je bij ons terecht?

CrossFit

Dit is een sport die de laatste jaren steeds populairder wordt. Het is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Deze sport kan je zowel in individueel verband als in groepsverband bij ons volgen.

Calisthenics

Calisthenics is een trainingsvorm waarbij je alleen met je lichaamsgewicht aan de slag gaat. Dus: je trekt, duwt en draagt je eigen lichaam. Natuurlijk is het ook mogelijk om naast Calisthenics ook oefeningen met gewichten te verwerken in je programma.

Powerbuilding

Powerbuilding is officieel geen sport, het zit een beetje tussen powerlifting en bodybuilding in. Je wil functionele kracht maar wel een mooi gespierd lichaam met een niet te hoog vet percentage.

Powerlifting

Powerlifting is een krachtsport bestaande uit drie belangrijke fitnessoefeningen. Dit zijn de Squat, Bench Press en Deadlift. Leer van de beste trainers met Nederlands records achter hun naam!

Sport specifiek

Je wilt optimaal trainen met als doelstelling beter te worden in je huidige sport. Door de beweging te analyseren tijdens je sport komen onze trainers erachter welke spierketens extra aandacht vragen.

Strongman

Strongman training is er niet alleen voor de allersterkste. Je kan ongeacht je niveau deelnemen aan deze trainingsvorm. Zie jij een uitdaging in het tillen van een tractorband? Wij helpen je graag op weg!

NOTHING WILL WORK UNLESS YOU DO

DO NOT DELAY AND START TODAY

Nieuwsgierig wat onze sportschool PowerBase Fitness te bieden heeft?

Plan nu online een Gratis proefles of geheel vrijblijvend intake gesprek in!
Laden...
Top