fbpx
7 DAGEN PER WEEK GEOPEND | 40+ GROEPSLESSEN

CrossFit Beginner Lessen

CrossFit is leuk, gevarieerd en snel resultaat gericht!

Wat zijn de CrossFit Beginner lessen?

Voordat je gaat deelnemen aan de reguliere CrossFit lessen, krijg je eerst drie sessies van ± 1 uur persoonlijke training met een van onze CrossFit Coaches. Deze sessies bereiden je goed voor op wat er in de CrossFit lessen van je gevraagd wordt. De sessies staan in het teken van het aanleren van:

  • een juiste warming up
  • verfijnen van technieken
  • de educatie over training, gezondheid, blessures, voeding & supplementen
  • vooral het leren kennen van jouw lichaam (belastbaarheid, blessures, etc.)

Heb je eerder getraind in een CrossFit gym en ben je op zoek naar een nieuwe box? Dan mag je bij ons een gratis proefles doen tijdens een CrossFit WOD of een andere specialty training. We plannen ook graag een intakegesprek met je in om je beter te leren kennen.

CrossFit coaching bij PowerBase

Waarom?

Het aanleren van bewegingen die gevraagd worden in CrossFit zoals: squats, cleans en pull-ups – heeft tijd nodig, net zoals het verbeteren van je mobiliteit, uithoudingsvermogen, snelheid en power. Beginnen zonder een goede basis is niet beginnen en een kweekvijver voor blessures. We willen dat je voorbereid bent zodat je op de juiste manier beweegt en weet wat je kan (en nog niet kan) zodat je op een veilige manier kan trainen. Ook bereiden deze 3 sessies je goed voor op wat je kunt verwachten, zodat je niet in het diepe wordt gegooid.

Het verbeteren van je fitheid is een proces. Iedereen heeft verschillende sterke en zwakke punten. Door onze Beginnerslessen heb je voordat je begint een goed idee over de belangrijkste bewegingen en je weet exact hoe je de oefeningen kunt schalen als je nog niet alles kan. Dit betekent dat zodra je klaar bent met de 3 sessies je weet wat er bij je past (en wat nog niet) en je met vol vertrouwen de workouts met de groep mee kan doen.

Wat is uniek aan onze Beginnersles CrossFit?

Bij CrossFit PBF in Best worden de CrossFit bewegingen niet alleen zo perfect mogelijk aangeleerd, nog veel belangrijker, we gebruiken de bewegingen om jou grondig te analyseren. Nog voor de Beginnerslessen houden we een uitgebreide intake en assessment waarin we vragen naar eventuele bijzonderheden (blessures, beperkingen, ziekte, medicijngebruik, etc.) en tijdens de lessen analyseren we je in stand en beweging. Hierdoor weten we wie we voor ons hebben. Wie je bent, hoe je beweegt en met welke zaken we tijdens de trainingen rekening moeten houden zodat we je veilig en optimaal kunnen trainen.

Zo kan je veilig en op een verantwoorde manier het maximale uit jezelf halen. Ook de beginnerslessen worden afgesloten met een WOD (workout of the day). Deze les wordt in de meeste gevallen 1 op 3 gegeven, met hoge uitzondering in groepjes van 4.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten!

Dat begrijpen we! De Beginnerslessen kosten je helemaal niets extra’s en krijg je dan ook volledig GRATIS bij het afsluiten van een abonnement. Voor 2x per week CrossFit betaal je €40,00,- per maand, onbeperkt €50,00,- per maand. Dit zijn beide Ultra abonnementen en dat betekent dat je naast CrossFit ook aan alle andere groepslessen en de 1400m2 grote open gym kunt deelnemen. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten. Je hebt dus alle sportmogelijkheden die PowerBase Fitness biedt naast de CrossFit lessen!

GRATIS PROEFLES CROSSFIT UITPROBEREN?

PLAN VIA HET FORMULIER HIERONDER EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PROEFLES IN!
Laden...
Top
Open chat
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)
Powered by