fbpx

Strongman Training -vrije workout-

Class / Muscle Gain, Strength

Wat is Strongman Training?

Strongman staat voornamelijk bekend als de sport waarin je (vracht)wagens trekt, tractorbanden flipt en ronde betonnen stenen van de grond tilt. Deze sport bestaat al een tijdje maar begint sinds enkele jaren steeds meer uit te breiden en aandacht te krijgen. PowerBase Fitness is de grondlegger van Strongman Training in Eindhoven. Het is een hele leuke manier van krachttraining. Het is uitdagend, leerzaam en erg functioneel en door de instap gewichten laag te houden is het zeker toegankelijk voor iedere sporter, van beginner tot gevorderde.

WAAROM TRAINEN ALS EEN STRONGMAN?

Stap eens even weg van een barbell, dumbell of machines. Deze machines en met name de barbell en dumbell zijn ongelooflijk goede instrumenten voor krachttraining, mede door hun uniformiteit. Dit is echter tegelijk ook de zwakte ervan. Strongman bewegingen zijn gevarieerd en niet-uniform. Gebruik Strongman trainingen om te variëren in de onderdelen waarmee je traint en zo de brug te slaan tussen het heffen van barbell en praktische voorwerpen in het dagelijkse leven.

  • Je bouwt functionele kracht
  • Begeleiding van Niels Gordijn (2de sterkste man van NL)

PLEZIER STAAT CENTRAAL

Of je nou daadwerkelijk wilt groeien in de sport en wedstrijden wilt draaien of als aanvulling op je training, Strongman training is een leuke manier om jezelf te pushen tot de grenzen van jouw kunnen en daar voorbij!

WIL JIJ HIER MEER VAN WETEN? PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvend intake gesprek in!
Laden...
Top