fbpx

Muscle Camp

Class / Muscle Gain, Strength

Wat is de Muscle Camp?

Wanneer je sporten als powerliften, gewichtheffen en bodybuilden combineert krijg je de Muscle Camp. De Muscle Camp valt onder de term fitness, maar gaat veel verder dan het enkel bouwen van een gespierd atletisch lichaam.

Het doel van de Muscle Camp is functioneel bewegen, bewegen op een manier waar je lichaam wat aan heeft.

Denk aan bewegingen zoals trekken, stoten en tillen. Hierbij worden voorwerpen als barbells, dumbbells en kettlebells, maar ook weerstandsbanden en toestellen gebruikt.

Voor wie is de Muscle Camp?

Bij de programmering is rekening gehouden met opbouw, volume en intensiteit. Door deze les te volgen ben je verzekerd van de juiste trainingsmethode en techniek, en dit levert je gegarandeerd resultaat. Dit is de ideale les als jij gespierder, sterker en fitter wilt worden!

Ieder begin is moeilijk, maar je start op je eigen niveau

Denk je dat het te moeilijk voor je is? Geen nood, ook als je het nog nooit gedaan hebt kun je gewoon beginnen. Je doet alle oefeningen op eigen niveau en zult zien dat het steeds makkelijk gaat!

Ideaal te combineren 

De Muscle Camp is ideaal te combineren met de Fit Camp, de programmering van deze workouts lopen parallel aan elkaar waardoor je zonder problemen de training kunt afwisselen.

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top