fbpx

Jeugd Boksen

Class / Cardio, Endurance, Tone Up

Over Jeugd boksen

De jeugd komt tegenwoordig helaas steeds minder aan beweging toe. Daarom zien wij het als onze taak om kinderen te laten ervaren hoeveel plezier je kunt beleven aan sporten en bewegen. Vandaar dat wij ook Jeugd boksen aanbieden voor de leeftijdsgroep van 4 jaar t/m 12 jaar. De jeugd ouder dan 12 jaar kan meedoen met onze bokszaktraining.

”De bokslessen zijn leuk, creatief en zo opgebouwd dat de leerlingen zélf hun vooruitgang ervaren en trots zijn op hun progressie!”

Onze Jeugd bokslessen zijn effectieve en afwisselende lessen in een vriendelijke en veilige omgeving waarin de kinderen leren om grenzen aan te geven en elkaars grenzen te respecteren. Het zijn vooral ook hele leuke lessen onder professionele begeleiding, waarbij naast het vergroten van de weerbaarheid ook gewerkt wordt aan de verbetering van de fysieke en motorische vaardigheden. Wij moedigen onze leerlingen aan hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie te verbeteren. Naast motorische vaardigheden leren de kinderen ook spelenderwijs sociale vaardigheden aan, waardoor ze beter bestand zijn tegen bijv. pesten, groepsdruk en agressie.

  • Gecertificeerde coaches
  • Plezier en respect staan centraal
  • Flexibel abonnement
  • Vanaf 4 jaar t/m 12 jaar

De lesopbouw is logisch, waardoor de technieken spelenderwijs en gemakkelijk worden aangeleerd. Tijdens het jeugd boksen worden álle facetten van het boksen behandeld, maar dan speciaal toegespitst op onze kids. Plezier en respect staan centraal! Bij het Jeugd boksen bestaat een groot deel van de lessen dan ook uit ‘spelletjes’.

Wij hebben een flexibel jeugd abonnement samengesteld waar de groep training jeugd fitness en jeugd boksen onder vallen.

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top