fbpx

Cardio Kickboksen

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Cardio Kickboksen bij PowerBase Fitness in Best

Een complete work-out waarbij alle facetten van het kickboksen aan bod komen zonder een stoot te hoeven incasseren. Daag jezelf uit je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen door middel van onze intensieve bokszaktraining. Je oefent verschillende trap- en stoottechnieken op een bokszak van 180 cm hoog en je voert krachtoefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. Bij deze les wordt er niet op het lichaam gestoten.

Tijdens de les word je begeleid door een ervaren kickbokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief, maar veilig verloopt.
Cardio kickboksen is een echte fatburner en razend populair. Het is een training die ervoor zorgt dat:

  • je een betere conditie krijgt
  • waarin je je energie kwijt kunt
  • stressontlading plaatsvindt wat ontspanning oplevert
  • een hoge vetverbranding met zich mee brengt
  • de spieren verstevigd
  • snel en op een verantwoorde wijze voor resultaat zorgt

Iedereen krijgt genoeg persoonlijke aandacht en er heerst een gemoedelijke sfeer, een geweldige manier om wat stoom af te blazen!
Bij het cardio kickboksen gebruik je boks(zak)handschoenen, die je bij elke les gratis bij ons kunt lenen. Indien gewenst kun je ook scheenbeschermers gebruiken.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE COMBAT LESSEN

BOKSZAK TRAINING

BOKSZAK TRAINING

Er wordt niet op het lichaam gestoten
De Bokszak training is een intensieve boksles waarbij je in kleinschalige groepjes op een leuke manier leert boksen op de bokszak. Het is een pittige maar zeer effectieve workout en daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release!
BOKSEN

BOKSEN

Techniek, voetwerk, ontwijken en stootcombinaties komen aanbod
Boksen is conditioneel eén van de meest uitdagende sporten, daarnaast is het een kunst op het juiste balans te vinden tussen raken zonder geraakt te worden. Dit maakt boksen een zeer technische sport, wij hebben de beste trainers die je deze technieken kunnen aanleren!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top