fbpx

Calisthenics: bodyweight training

Class / Endurance, Muscle Gain, Strength, Tone Up

Calisthenics: Bodyweight Training

Bij de Calisthenics lessen ga jij ervaren hoe jij jouw lichaam optimaal kunt gebruiken. Wij leren jou de technische aspecten en de basis van moves zoals de handstand, de human flag en allerlei varianten van pull ups.

Alle lessen staan in het teken van functioneel trainen en we werken met oefeningen die je lichaam écht sterk maken! Denk hierbij ook aan “eenvoudigere” bewegingen zoals push-up variaties, squat en sit-up variaties zodat jij echt baas wordt van jouw lichaam!
Het is een training waarbij kracht, flexibiliteit, core stabiliteit en balans tegelijkertijd aan bod komen.

  • Technieken van lichaamsgewicht oefeningen
  • Krachttraining voor sterkere spieren en nauwkeuriger zenuwstelsel
  • Complete full body work-out voor snelle progressie in spierconditie

Voor wie is Calisthenics bedoeld?

Wij verzorgen uitgebreide Calisthenics lessen voor jong en oud en voor beginners tot gevorderden. Dankzij de opbouwende manier van kracht en conditie training zijn deze lessen voor alle niveaus toegankelijk maar lekker uitdagend.

Unieke locatie

Met een Indoor & Outdoor Calisthenics park is PowerBase Fitness de enige sportschool in de omgeving Eindhoven waar je uitgebreid Calisthenics kunt trainen. Er staan zowel buiten als binnen (grote) Calisthenics RIG’s op verschillende hoogtes met onder andere een 20mtr lange monkey bar, dipbars, ringen en klimtouwen etc. etc. Kom gerust eens langs!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

PLAN VIA HET FORMULIER HIERONDER EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE PROEFLES IN!
Laden...
Top