fbpx

Bootcamp Outdoor

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Over de Bootcamp Outdoor

Onze Bootcamp is een heerlijke all-round outdoor training, waarbij je zowel aan je conditie als aan je spieren werkt. Het is een les waarbij jij je hele lichaam traint en die voor sporters van alle niveaus toegankelijk is. Lekker in de buitenlucht werken aan je gewicht, conditie, kracht, coördinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Een les met ontzettend veel variatie, zowel in oefenvormen als in materiaal dat wordt gebruikt. Denk hier een enthousiaste instructeur bij en het plaatje is compleet.

Eersteklas kwaliteitstrainingen
Die jou en je hele lijf aanspreken. Verwacht geen drill-training. Maar ook geen ”walk in the park”. We werken hard. Maar op een manier die energie geeft.

Trainen in kleine groepen
Zo houden we oog voor iedere individuele prestatie. En waar nodig, sturen we bij. Daarvoor hebben we de juiste kennis in huis.

Trainen met materialen
Kettlebells, battle ropes, TRX, ViPR’s: noem maar op! Daarin zijn we anders dan andere locaties. Maar geloof ons: het werkt. Op een hele leuke manier.

De juiste energie en focus
De groepsdynamiek bij PowerBase is uitstekend. Fanatiek en positief. Dat motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

Deze les kan je volledig op je eigen tempo volgen. Zelfs wanneer je er even tussenuit bent geweest of net de drempel over bent om aan je fitheid te gaan werken, is Bootcamp een perfecte les.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten. Dat begrijpen we!

Voor 2x per week sporten inclusief deze groepsles betaal je €20,00,- per maand, onbeperkt €30,00,- per maand. Dit zijn beide basis abonnementen en dat betekent dat je naast de Bootcamp groepsles ook aan alle andere basis groepslessen en de 1400m2 grote open gym kunt deelnemen. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top