fbpx

Bokszak & Trap Training

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Wat is de Bokszak & Trap Training bij onze gym PowerBase Fitness

Een complete work-out waarbij alle facetten van het kickboksen aan bod komen zonder een stoot te hoeven incasseren. Daag jezelf uit je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen door middel van onze intensieve zaktraining. Je zal in kleinschalige groepjes uitgedaagd worden verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor zal je krachtoefeningen doen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen.

  • Wij hebben gratis bokshandschoenen te leen
  • Bij deze les wordt er niet op het lichaam gestoten

Bokszaktraining is de manier om veel calorieën te verbranden en het lichaam snel in topconditie te krijgen. Tijdens de les wordt je begeleid door een ervaren bokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief maar veilig verloopt. Iedereen krijgt genoeg persoonlijke aandacht en er heerst een gemoedelijke sfeer, een geweldige manier om wat stoom af te blazen!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE COMBAT LESSEN

BOKSZAK TRAINING

BOKSZAK TRAINING

Er wordt niet op het lichaam gestoten
De Bokszak training is een intensieve boksles waarbij je in kleinschalige groepjes op een leuke manier leert boksen op de bokszak. Het is een pittige maar zeer effectieve workout en daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release!
BOKSEN

BOKSEN

Techniek, voetwerk, ontwijken en stootcombinaties komen aanbod
Boksen is conditioneel eén van de meest uitdagende sporten, daarnaast is het een kunst op het juiste balans te vinden tussen raken zonder geraakt te worden. Dit maakt boksen een zeer technische sport, wij hebben de beste trainers die je deze technieken kunnen aanleren!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top