fbpx

Bokszak Training

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Boksen voor vet verbranding en een ijzer sterke conditie

Wist je dat boksen eén van de meest effectieve manieren is om vet te verbranden? Niet alleen dat, het is ook nog is heel leuk. Je leert direct zelfverdediging EN je bouwt er een ijzeren conditie van!

  • Wij hebben gratis bokshandschoenen te leen
  • Bij deze les wordt er niet op het lichaam gestoten

Bokszaktraining bij onze sportschool in Best is een intensieve boksles waarbij je in kleinschalige groepjes op een leuke manier leert boksen. Er wordt gebruik gemaakt van bokszakken en kracht oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Tijdens de les wordt je begeleid door een ervaren bokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief maar veilig verloopt.

Kortom het is een pittige maar zeer effectieve workout, daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE COMBAT LESSEN

Bokszak & Trap Training

Bokszak & Trap Training

Er wordt niet op het lichaam gestoten
Tijdens de bokszak & trap training leer je in kleinschalige groepjes verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor zal je krachtoefeningen doen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen!
Boksen

Boksen

Techniek, voetwerk, ontwijken en stootcombinaties komen aanbod
Boksen is conditioneel eén van de meest uitdagende sporten, daarnaast is het een kunst op het juiste balans te vinden tussen raken zonder geraakt te worden. Dit maakt boksen een zeer technische sport, wij hebben de beste trainers die je deze technieken kunnen aanleren!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top