fbpx

Boksen

Class / Cardio, Endurance, Tone Up, Weight Loss

Boksen bij Powerbase Fitness in Best

Boksen is conditioneel eén van de meest uitdagende sporten, daarnaast is het een kunst op het juiste balans te vinden tussen raken zonder geraakt te worden. Dit maakt boksen een zeer technische sport, wij hebben de beste trainers die je deze technieken kunnen aanleren!

  • Wij hebben gratis bokshandschoenen te leen

Hoe ziet een boksles eruit?

Deze les zal veel aandacht besteden aan techniek, denk aan voetwerk, ontwijken en stootcombinaties. Daarnaast besteden we aandacht aan coördinatie, conditionele oefeningen en sparren. Iedereen krijgt genoeg persoonlijke aandacht en er heerst een gemoedelijke sfeer, een geweldige manier om wat stoom af te blazen!

De les wordt aangepast op je niveau en de ervaren trainer leert jouw de technieken aan zodat jij je kunt concentreren op een leuke en doeltreffende les. Daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release.

Bekijk ook onze andere Combat lessen

Bokszak Training

Bokszak Training

Er wordt niet op het lichaam gestoten
De Bokszak training is een intensieve boksles waarbij je in kleinschalige groepjes op een leuke manier leert boksen op de bokszak. Het is een pittige maar zeer effectieve workout en daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release!
Cardio Kickboksen

Cardio Kickboksen

Er wordt niet op het lichaam gestoten
Tijdens het cardio kickboksen leer je in kleinschalige groepjes verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor zal je krachtoefeningen doen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen!

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top