365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

BBB Killerbody

Class / Muscle Gain, Tone Up, Weight Loss

De BBB Killerbody workout?️‍♀️

Tijdens de BBB Killerbody groepsles pakken we de 3 belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Benen, Billen en Buik! We trainen tijdens deze les al deze probleem gebieden met behulp van cardio- en krachtoefeningen.

Deze groepsles is voor iedereen die wil werken aan een fit en strak lichaam en niet bang is voor een beetje zweet. Creëer jouw eigen Killerbody. Deze pittige workout van 60 minuten maakt buik, billen en benen strakker, verhoogt de verbranding en maakt je sterker.

  • Let op: Alleen voor vrouwen
  • Target: Benen, Billen en de Buik

Voor wie is de BBB Killerbody workout?

Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen intensiteit is de BBB Killerbody een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, de BBB Killerbody is toegankelijk voor iedereen! Tevens zijn deze lessen prima te combineren met je individuele trainingsprogramma.

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten. Dat begrijpen we!

Voor 2x per week sporten inclusief deze groepsles betaal je €20,00,- per maand, onbeperkt €30,00,- per maand. Dit zijn beide basis abonnementen en dat betekent dat je naast de Killerbody groepsles ook aan alle andere basis groepslessen en de 1600m2 grote open gym kunt deelnemen. Tevens maken wij een persoonlijk programma op maat zonder dat hier kosten aan verbonden zitten!

Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde en vakinhoudelijke instructeurs, er is non-stop begeleiding en volledig toezicht.

GRATIS PROEFLES UITPROBEREN?

Plan via het formulier hieronder een geheel vrijblijvende proefles in!
Laden...
Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)