fbpx
7 DAGEN PER WEEK GEOPEND | 40+ GROEPSLESSEN

Sportschool in Best / Eindhoven

28 augustus 2018 / Algemeen
Sportschool in Best / Eindhoven

Sportschool Best / Eindhoven

PowerBase Fitness staat voor diversiteit, laagdrempelig, passie, uitdaging en teamspirit. Al onze leden zijn VIP’s  –  Very Important Players.
Wij zijn een All Levels sportschool. Alle fitness- en trainingsniveaus zijn welkom en de trainingen zijn zo intens als jij zelf wilt. PowerBase Fitness is de ideale locatie als jij gewicht wilt verliezen, aan je fitness skillz wilt werken of jezelf fysiek wilt uitdagen. De diversiteit aan materialen, groep trainingen, begeleiding en training maakt ons een playground voor volwassenen. De intieme sfeer en goede vibe lenen zich ervoor om vriendelijke, fitte mensen te ontmoeten en samen met elkaar het beste in jezelf naar boven te halen.

Fitness in Best / Eindhoven

In de fitness wereld volgen nieuwe concepten elkaar in een rap tempo op, iedereen is op zoek naar the next big thing op zijn of haar gebied. In een wereld waarin wij als mens steeds meer vrijheid krijgen om te bepalen wat en vooral wanneer wij wat willen doen, is flexibiliteit van nieuwe producten en concepten steeds belangrijker. Neem als voorbeeld de verruimde openingstijden van restaurants, eerder was het een uitzondering dat je keuken tot 23.00 uur geopend was. Nu doe je als nieuw concept echt niet meer mee als je de keuken om 20.00 sluit. Moraal van het verhaal: mensen willen vrijheid, niet meer beperkt zijn in aanbod en beleving. PowerBase Fitness speelt hier als moderne gym handig op in. Niet dat zij een keuken hebben die tot 23.00 uur geopend is, nee juist met de begeleiding die er geboden wordt, het gevarieerde aanbod van diverse groep trainingen en het ruime open fitness gedeelte waar we alles op het gebied van fitness en krachttraining hebben. 

Dat het serieus is aangepakt ervaar je direct bij binnenkomst, het eerste wat opvalt is dat er een groot divers aanbod is van verschillende sporten. (Bootcamp Outdoor, Fitness, Strength & Conditioning, CrossBox, Boksen, Killerbody en Muscle Camp). Je voelt jezelf hier al snel als een kind in de snoepwinkel.

Visie van PowerBase Fitness

De visie van deze sportschool is niet te vergelijken met andere locaties. Wij vinden het belangrijk dat elk lid zo goed als mogelijk geholpen wordt om zijn/haar doelstelling te behalen. Waar andere locaties toch vaak de commerciële rol innemen en minder met de leden zelf bezig zijn.

Proefles PowerBase Fitness Best / Eindhoven

Enthousiast geworden en graag eens een proefles willen bijwonen in een moderne gym? No worries, bij PowerBase Fitness kun je een gratis proefles volgen.

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)
Powered by