fbpx
7 DAGEN PER WEEK GEOPEND | 40+ GROEPSLESSEN

Corona Workout 2.0

17 maart 2020 / Algemeen, CrossFit
Corona Workout 2.0

Corona Workout 2.0

Jammer genoeg is de sportschool dicht maar dat betekent niet dat we jullie niet laten sporten! Pak deze workout vandaag maar eens aan. Wij zorgen ervoor dat jullie fit en sterk blijven! 🙂

CINDY AMRAP: ”As Many Rounds As Possible”

Timecap: 20 minuten

– 5 Pull ups
– 10 Push ups
– 15 Air squats

TIP: Heb je geen pull up stang thuis dan hebben we natuurlijk nog altijd het Outdoor Calisthenics Rig waar je deze workout kunt knallen!

  • **Scale deze workout naar jouw niveau door de oefening zelf te vereenvoudigen naar het niveau welke bij je belastbaarheid past. Zie de video voor meer instructies.

We hebben het doel om zoveel mogelijk rondes en herhalingen te volbrengen in een tijd van 20 minuten. (eigen tempo), succes!

>> Plaats je rondes/herhalingen in een bericht hieronder of in sugarwod, wij zijn benieuwd!

Uitleg pull up: Ga met je gezicht naar de stang staan en probeer aan de stang te hangen met een brede overhandse greep, adem in en breng je schouderbladen naar elkaar toe. Trek het bovenlichaam op tot je kin net boven de stang uitkomt. Adem aan het einde van de beweging boven uit. Kom met een gecontroleerde beweging terug in de uitgangspositie. Goed gedaan, 1 herhaling!

Uitleg push up: Ga met je buik op de grond liggen met de handen op de grond. Zet je handen tenminste op schouderbreedte neer met de ellebogen in een hoek van minstens 45 graden naar binnen gebogen. Strek je armen waardoor je lichaam omhoog komt. Span je core/buik regio goed aan zodat je bovenlichaam in een plank blijft. Goed gedaan, 1 herhaling!

Uitleg air squat: Ga staan met de voeten op ongeveer schouderbreedte. Strek de armen uit naar voren. Zak rustig omlaag alsof je op een stoel gaat zitten die ieder moment weggetrokken kan worden. Goed gedaan, 1 herhaling!

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)
Powered by