fbpx
7 DAGEN PER WEEK GEOPEND | 40+ GROEPSLESSEN

ACTIE: Sport 2 maanden gratis en betaal ook geen inschrijfgeld

LET OP: Deze actie is geldig t/m 31 januari 2020!

NIEUWJAARSACTIE 2020
SPORT 2 MAANDEN GRATIS

PowerBase Fitness, winnaar sportschool van het jaar 2019 in de gemeente Best vind je aan de Zandweg in Best. Zodra je het 1400m2 gebouw binnen stapt kom je in een inspirerende omgeving terecht voor fitness, personal training en groepslessen zoals oa. Bokszaktraining, Killerbody (Benen, Billen & buik) en CrossFit. PowerBase Fitness onderscheidt zich door service en klantgerichtheid. Check de feedback van ons lid Sandra:

“Ik vind de sfeer bij Powerbase gemoedelijk, de groepslessen uitdagend en de persoonlijke begeleiding enorm fijn; ik kom hier met plezier sporten!”

Waarom PowerBase Fitness?

✓ Altijd een fitnessprogramma inclusief persoonlijke check ups
✓ In een gemotiveerde omgeving en een goede sfeer sporten
✓ Veel faciliteiten onder één dak: cardio, kracht, groepslessen, CrossFit, Boksen, Fysio, voedingsdeskundige en personal training.
✓ Probeer onze gym vrijblijvend 7 dagen uit (Gratis weekpas)
✓ Sport incl. begeleiding voor €20,- p.m.
✓ 40+ groepslessen per week

Pads training tijdens de strikefit les

Vraag nu een gratis weekpas aan en profiteer van de actie:

Dit is het moment want je probeert onze gym eerst 7 dagen vrijblijvend uit. Wanneer dat bevalt sport je tot 2 maanden gratis en betaal je tevens geen inschrijfgeld*. Actie is geldig tot 31 januari 2020.

  • 2 maanden gratis sporten Kies je voor een 2 jaar abonnement, dan betaal je géén inschrijfgeld en sport je 2 maanden gratis. De gratis maanden sporten vallen binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Dus als je er even tussenuit bent, doet dat geen pijn in de portemonnee. Bovendien sport je de rest van het jaar tegen een scherper tarief.
  • 1 maand gratis sporten Kies je voor een 1 jaar abonnement, dan betaal je géén inschrijfgeld en sport je 1 maand gratis. De gratis maand sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Dus als je er even tussenuit bent, doet dat geen pijn in de portemonnee. Bovendien sport je de rest van het jaar tegen een scherp tarief.
  • Altijd begeleiding op maat We helpen je graag! Je krijgt je eigen coach toegewezen die jou motiveert en begeleidt op weg naar het behalen van jouw doelstelling.
Duo Personal Training sessie

Vul onderstaand formulier in om het sporten bij PowerBase Fitness 7 dagen vrijblijvend uit te proberen!

Je zit bij het invullen van onderstaande formulier nog nergens aan vast.Klik op ‘’aanvragen’’ wanneer je alles ingevuld hebt. Wij ontvangen dan de informatie zodat we contact met je op kunnen nemen voor de Gratis Weekpas. Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 0499-219161 en we boeken telefonisch gelijk een afspraak in.

WAAROM KIEST BEST EN OMGEVING EINDHOVEN VOOR DE SPORTSCHOOL POWERBASE FITNESS?

Al velen gingen jou voor. Bij PowerBase Fitness krijg je je eigen coach. Om te zorgen dat jij de begeleiding krijgt die je verdient, wordt er een coach aan jou gekoppeld. Deze coach gaat met jou een aantal stappen doorlopen zoals hieronder beschreven. Jouw coach is er voor al jouw vragen op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Wat onze klanten bij ons ervaren

Altijd een abonnement wat bij je past

Sport inclusief begeleiding al vanaf €20 per maand
Bij PowerBase Fitness draait alles om jouw ultieme sportervaring. Je kunt kiezen uit 5 voordelige abonnementen.
Top
Open chat
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)
Powered by