365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

👉 INSCHRIJVEN & ONZE LOPENDE ACTIES

ACTIE 1: 😎 BEGIN MET SPORTEN & BETAAL NIKS

We hebben op ons buiten terrein voor de sportschool een megagrote, stormbestendige hospitalitytent waarmee we weer ons volledige aanbod aanbieden. Alle groepslessen maar ook de Fitness is weer volledig up and running! Wil je ook sporten maar nog geen lid? Sluit een van onze reguliere abonnementen af en sport de eerste maand helemaal GRATIS en betaald géén inschrijfkosten van € 15,- & géén administratiekosten!

ACTIE 2: WINTER DEAL😎 ”3 MND ONBEPERKT SPORTEN”

– 3 maanden onbeperkt sporten voor eenmalig €99,-
– Inclusief begeleiding
– Gepersonaliseerd trainingsprogramma
– Inclusief groepslessen & Fitness

– Geen contract

We hebben op ons buiten terrein voor de sportschool een megagrote, stormbestendige hospitalitytent waarmee we weer ons volledige aanbod aanbieden. Alle groepslessen maar ook de Fitness is weer volledig up and running!

ACTIE 3: 😎 ABONNEMENT OVERNAME
ONTVANG 3 MAANDEN GRATIS

Wil je van sportschool overstappen? Dat kan bij ons! Als je van je huidige sportschool naar PowerBase Fitness overstapt, dan merk je daar eigenlijk niets van. Kies voor onze abonnement overname actie en wij regelen het voor je.

*Schrijf je GRATIS in en sport ook nog eens GRATIS totdat je oude abonnement is afgelopen. Deze actie is alleen te verzilveren via een intake gesprek

buiten fitness powerbase
Outdoor fitness groepslessen
Buiten sporten in Best

Schrijf je online in bij PowerBase Fitness

Top