365 DAGEN PER JAAR GEOPEND | 50+ GROEPSLESSEN

6 tips voor het vinden van een goede personal trainer

22 november 2018 / Algemeen
6 tips voor het vinden van een goede personal trainer

Handleiding en 6 tips voor het vinden van een goede personal trainer!

Personal Trainer, een beroep wat de laatste jaren enorm gegroeid is. Bij het intoetsen van “Personal Trainer” in Google zie je dat er wel een miljoen trainers zijn die jou allemaal graag willen helpen. Maar hoe maak je ondanks het grote aanbod nu de goede keuze? Juist omdat personal training over het algemeen wat duurder is dan gewoon buiten hardlopen of een sportschoolabonnement, is het super belangrijk dat je de juiste personal trainer kiest! Kijk naar onze Tips en je vindt gegarandeerd een goede, deskundige personal trainer die ook nog eens bij jouw persoonlijkheid past.

Start jouw zoektocht

Gefeliciteerd! Je hebt besloten om voor je gezondheid te gaan en fit te worden! En je weet ook dat je dit niet alleen kunt en een personal trainer nodig hebt. Dus we gaan op zoek….
Het is het makkelijkst en het meest voor de hand liggend om binnen je eigen sportschool te kijken als je geïnteresseerd bent in personal training. De meeste sportscholen bieden deze faciliteit tegenwoordig aan.
Nu dan onze regels om ervoor te zorgen dat jij de BESTE personal trainer vindt!

  • Weet zeker dat jouw personal trainer gecertificeerd is: Het is belangrijk dat de personal trainer alle kennis en kunde in huis heeft. Een certificaatje is dan ook wel mooi meegenomen.
  • Weet wat jou motiveert: Jouw trainer moet goed weten hoe jij gemotiveerd wilt worden. Wil je een drill sergeant naast je hebben staan of liever de zachte aanpak? Dit kun je samen bespreken en het is belangrijk dat dit duidelijk is voordat je begint.
  • Heeft jouw personal trainer voldoende ervaring: Trainers groeien als paddenstoelen uit de grond en veel noemen zich onterecht en veel te snel personal trainer. Een jaar lang 3x per week krachttraining in de sportschool en hier en daar wat lezen op het internet maakt je nog geen personal trainer! Zorg dus dat je kritisch bent en vraag naar zijn of haar ervaring!
  • Definieer speciale behoeftes: Heb je last van je knieën, enkels of schouders? Last van hartproblemen? Geef dit zeker door aan jouw trainer en bespreek dit zodat hier op ingespeeld kan worden!
  • Neem je tijd: Je wilt misschien wel snel afvallen, maar ben je ervan bewust dat je de gezondheid van jouw lichaam in andermans handen legt. Het is dus belangrijk dat je hier de beste persoon voor zoekt en dat je deze trainer vertrouwt!
  • Voeding: Zeker niet alle trainers hebben ook verstand van voeding en dit gaat vaak hand in hand samen met de training. Zorg dat je een “complete” personal trainer vind die kennis heeft van zowel voeding als training.

Wanneer je deze aandachtspunten meeneemt in je “zoektocht”, kan het bijna niet anders dan dat je een goede COACH vindt.
Bij PowerBase Personal Training ben je aan het juiste adres! Wij hebben alleen maar gekwalificeerde en deskundige trainers in huis. Bij ons kun je bereiken wat je graag wilt bereiken!

Ben je opzoek naar een Personal Trainer in de regio Eindhoven? Zoek dan niet verder! Vraag hier een gratis intake gesprek aan!

Top
Open chat
1
Stel gerust je vraag
Welkom op de chat van Powerbase Fitness! Waarmee kan ik je helpen?

Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan vrijblijvend adviseren door een van onze professionals via deze chat!

Plan ook gemakkelijk via de chat een proefles of intake gesprek! :)