Groepsles rooster

HET GROEPSLES ROOSTER

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

HEt groepsles aanbod

Boksen

Boksen staat bekend als één van de meest conditionele sporten ter wereld. Naast conditie wordt er tijdens het boksen gewerkt aan snelheid, (explosieve) kracht, reactiesnelheid, voetenwerk en hand-/oogcoördinatie.

 Lees verder

Bokszak training

Bokszak training is op dit moment de populairste conditie les van Nederland. Buiten het feit dat je tijdens deze les enorm conditioneel bezig bent en dus ook veel calorieën verbrand ben je ook je snelheid en (explosieve) kracht aan het verbeteren.

 Lees verder

Outdoor Bootcamp Training

Bootcamp is een relatief eenvoudig te volgen manier van intensief sporten in de buitenlucht. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een milde tot hoge intensiteit afgewisseld. Dat je na deze training bezweet bent is vooraf al geen vraag meer.

 Lees verder

Gladiator Workout

De Gladiator workout is een van de populairste workouts in Amerika. Het is een vetverbrandend high-intensity strength circuit training die elke spier in je lichaam definitie geeft en je conditie aanzienlijk verbetert.

 Lees verder

BBB Workout

Tijdens de BBB groep les pakken we de 3 belangrijkste B’s van het lichaam aan, namelijk Benen, Billen en de Buik. Tijdens deze les spreken we de ‘’probleem gebieden’’ aan door middel van kracht oefeningen in een circuit training.

 Lees verder

Technical Group Training

Wij vinden het bij PowerBase Fitness erg belangrijk dat bewegingen op de juiste manier worden uitgevoerd. Dat er kennis van oefeningen is en dat er met de juiste techniek getraind wordt.

 Lees verder

Agility Conditioning

De Agility Conditioning is een groepsles die is samengesteld door ex (top)sporters. Er is een combinatie gemaakt met verschillende looptrainingen uit de sportwereld.

 Lees verder

intake gesprek of proefles aanvragen

COPYRIGHT © POWERBASE 2013-2018. ALL RIGHTS RESERVED.