• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG10:00uur - 22:00uur

  DINSDAG10:00uur - 22:00uur

  WOENSDAG10:00uur - 22:00uur

  DONDERDAG10:00uur - 22:00uur

  VRIJDAG10:00uur - 21:00uur

  ZATERDAG10:00uur - 15:00uur

  ZONDAG12:00uur - 16:00uur

 • 0499-219161

POWERBASE

Vet verbranden

rope waves, alternating waves, touwen, conditie Conditie training Aibike TRX oefeningen

 

Hoe kan ik het beste vet verbranden?

Vet kan je op vele manieren verbranden. De meest effectieve methode om vet te verbranden is door minder te eten (niet te weinig) én meer te bewegen. Tegenwoordig weten we ook welke manier van bewegen voor de grootste verbranding zorgt, de combinatie tussen kracht oefeningen en een conditie (cardio) training. Kracht oefeningen zorgen voor een hogere verbranding gedurende de hele dag. Nog een groot voordeel is dat krachttraining ervoor zorgt dat de huid weer strakker in zijn vel komt te staan. Cardio training zorgt voor de nodige extra verbranding tijdens je trainingen. Kortom de ideale combinatie als je strakker in je vel wilt komen te zitten en vet wilt verbranden.

Onze aanpak

Aan de hand van een uitgebreid intake gesprek wordt het trainingsprogramma opgesteld. Dit trainingsprogramma wordt aan de hand van jouw doelstellingen op maat gemaakt. We plannen de uitleg van de trainingsdagen in de agenda in zodat we alle oefeningen en apparaten optimaal met je door kunnen nemen.

Wij helpen iedereen naar zijn of haar doelstelling. De voortgang fysiek meten we nauwkeurig door onze lichaamsanalyse metingen. Via deze weg kunnen we wanneer nodig het programma bijsturen zodat resultaat bereikt wordt! Eventueel kunnen we ondersteunen door middel van voedingsbegeleiding.

Er zijn altijd instructeurs in de fitnesszaal aanwezig, natuurlijk voor wanneer je hulp nodig hebt, maar ze zijn er ook voor het sociale aspect. Sporten hoort leuk te zijn!

Praktische informatie

♦   Al mogelijk voor €14,00 euro p. maand (bekijk dit abonnement)
♦   Afwisselende trainingen
♦   Inclusief begeleiding
♦   Optioneel: Voedingsbegeleiding
♦   Optioneel: Personal training

 Direct gratis proefles aanvragen

 Bekijk welk abonnement bij u past

Veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK GAAN TRAINEN BIJ POWERBASE FITNESS?

Omdat het werkt. Het is leuk. En je zal terecht komen in een leuke groep sportieve mensen. Het werkt omdat we je motiveren en coachen. Het enige wat je moet doen is bereid zijn je in te spannen en wij zeggen wat je moet doen. Je hoeft zelf geen schema’s op te stellen, wij doen de programmering voor je. Wij weten hoe je het best traint en wat de beste voeding daarbij is. Als je gemotiveerd bent, dan zal je succes hebben.

IK BEN NIET IN VORM. WAT NU?

Dat is geen probleem. Bovendien is dit zelfs een goede uitgangspositie om te starten. Als je denkt dat je niet in vorm bent, zal je dat waarschijnlijk ook zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Om je weer in vorm te krijgen is het enige dat je nodig hebt motivatie om er iets aan te doen. We starten altijd op je eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt. We begeleiden iedereen, van absolute beginner tot topatleten.

COPYRIGHT © POWERBASE 2013-2017. ALL RIGHTS RESERVED.