• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG10:00uur - 22:00uur

  DINSDAG10:00uur - 22:00uur

  WOENSDAG10:00uur - 22:00uur

  DONDERDAG10:00uur - 22:00uur

  VRIJDAG10:00uur - 21:00uur

  ZATERDAG10:00uur - 15:00uur

  ZONDAG12:00uur - 16:00uur

 • 0499-219161

POWERBASE

CrossFit & Strongman

 

Wat is CrossFit & Strongman?

CrossFit & Strongman zijn 2 sporten binnen de krachttraining. CrossFit combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Bij Strongman wordt een combinatie gezocht tussen (snel)kracht en dynamische kracht. De oefeningskeuze verschilt tussen deze 2 sporten niet eens zo veel. Bij PowerBase hebben we alle oefen materialen liggen voor de perfecte Strongman of CrossFit workout.

”Het walhalla voor CrossFit & Strongman”

Onze aanpak

Aan de hand van een intake gesprek wordt een trainingsprogramma opgesteld. Geef jij hierin aan dat je ook elementen uit de CrossFit of Strongman wilt trainen kunnen we dit verwerken in de trainingsprogramma’s. Die trainingsprogramma worden aan de hand van jou doelstellingen op maat gemaakt. We plannen de uitleg van de trainingsdagen in de agenda in zodat we alle oefeningen optimaal met je door kunnen nemen. Op deze manier weet je zeker dat je de oefeningen technisch goed uitvoert. De voortgang fysiek meten we nauwkeurig door onze lichaamsanalyse metingen. Via deze weg kunnen we wanneer nodig het programma nauwkeurig bijsturen.

Je hoeft helemaal niet een bepaald niveau te hebben alvorens je met deze trainingsvormen kan beginnen. Bij PowerBase vinden we het belangrijk dat iedereen, ongeacht niveau, geslacht of leeftijd alles moet kunnen doen.

Praktische informatie

♦   Al mogelijk voor €14,00 euro p. maand (bekijk dit abonnement)
♦   Inclusief begeleiding
♦   Optioneel: Voedingsbegeleiding
♦   Optioneel: Personal training

 Direct gratis proefles aanvragen

 Bekijk welk abonnement bij u past

Veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK GAAN TRAINEN BIJ POWERBASE FITNESS?

Omdat het werkt. Het is leuk. En je zal terecht komen in een leuke groep sportieve mensen. Het werkt omdat we je motiveren en coachen. Het enige wat je moet doen is bereid zijn je in te spannen en wij zeggen wat je moet doen. Je hoeft zelf geen schema’s op te stellen, wij doen de programmering voor je. Wij weten hoe je het best traint en wat de beste voeding daarbij is. Als je gemotiveerd bent, dan zal je succes hebben.

IK BEN NIET IN VORM. WAT NU?

Dat is geen probleem. Bovendien is dit zelfs een goede uitgangspositie om te starten. Als je denkt dat je niet in vorm bent, zal je dat waarschijnlijk ook zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Om je weer in vorm te krijgen is het enige dat je nodig hebt motivatie om er iets aan te doen. We starten altijd op je eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt. We begeleiden iedereen, van absolute beginner tot topatleten.

BEN IK WEL STERK GENOEG OM MEE TE DOEN?

Natuurlijk gewoon meedoen! Strongman & CrossFit is bedoelt voor iedereen die het leuk vind om met speelse oefeningen aan de slag te gaan, ongeacht niveau, leeftijd of geslacht. Vind je het bijvoorbeeld minder leuk om met standaard fitness aan de slag te gaan? Grote kans dat deze manier van sporten een stuk beter bij je past. Om je weer in vorm te krijgen is het enige dat je nodig hebt motivatie om er iets aan te doen.

COPYRIGHT © POWERBASE 2013-2017. ALL RIGHTS RESERVED.