• Openingstijden

  OPENINGSTIJDENX

  MAANDAG10:00uur - 22:00uur

  DINSDAG10:00uur - 22:00uur

  WOENSDAG10:00uur - 22:00uur

  DONDERDAG10:00uur - 22:00uur

  VRIJDAG10:00uur - 21:00uur

  ZATERDAG10:00uur - 15:00uur

  ZONDAG12:00uur - 16:00uur

 • 0499-219161

POWERBASE

BBB workout, de training voor Benen, Billen en Buik

 

Wat is een BBB workout?

Tijdens de BBB groep les pakken we de 3 belangrijkste B’s van het lichaam aan, namelijk Benen, Billen en de Buik. Tijdens deze les spreken we de ‘’probleem gebieden’’ aan door middel van kracht oefeningen met relatief weinig rust.

Er is tijdens de les natuurlijk ook aandacht voor de overige spiergroepen maar het echte aandachtspunt ligt bij BBB!

Door gebruik te maken van spierversterkende oefeningen en relatief korte rust verbranden we ook nog eens veel calorieën! Deze les is ideaal wanneer je wat strakker in je vel wilt komen te zitten.

”De les voor de ”probleemgebieden” Benen, Billen en de Buik”

Onze aanpak

De lessen zijn afwisselend en worden gegeven in de groepsleszaal. Ondanks dat de lessen in groepsverband plaatsvinden, is er persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Aan deze lessen kan iedereen deelnemen, ongeacht niveau, dus van beginner tot gevorderd en van jong tot oud.
Het is ons doel dat iedere deelnemer na afloop van de les met een heerlijk voldaan gevoel huiswaarts keert.

Praktische informatie

♦   Bekijk het abonnement wat aansluit bij de BBB training
♦   Groepsles
♦   Wanneer: Bekijk groepslesrooster
♦   Optioneel: Voedingsbegeleiding
♦   Optioneel: Personal training

Direct gratis proefles aanvragen

Veelgestelde vragen

WAAROM ZOU IK GAAN TRAINEN BIJ POWERBASE FITNESS?

Omdat het werkt. Het is leuk. En je zal terecht komen in een leuke groep sportieve mensen. Het werkt omdat we je motiveren en coachen. Het enige wat je moet doen is bereid zijn je in te spannen en wij zeggen wat je moet doen. Je hoeft zelf geen schema’s op te stellen, wij doen de programmering voor je. Wij weten hoe je het best traint en wat de beste voeding daarbij is. Als je gemotiveerd bent, dan zal je succes hebben.

IK BEN NIET IN VORM. WAT NU?

Dat is geen probleem. Bovendien is dit zelfs een goede uitgangspositie om te starten. Als je denkt dat je niet in vorm bent, zal je dat waarschijnlijk ook zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Om je weer in vorm te krijgen is het enige dat je nodig hebt motivatie om er iets aan te doen. We starten altijd op je eigen niveau ook in de groepslessen! De coaches werken je naar de fitheid die jij voor ogen hebt. We begeleiden iedereen, van absolute beginner tot topatleten.

IS DEZE GROEPSLES WEL IETS VOOR MIJ?

De groepslessen van PowerBase zijn geschikt voor iedereen! Wat jouw doel ook is, betere gezondheid, strakker in je vel, een betere conditie en meer spiermassa, vrouwen en mannen worden door de slimme programmering van onze coaches sterk, snel en strak. Ook ouderen zullen voordelen hebben bij een van onze groepslessen.

COPYRIGHT © POWERBASE 2013-2017. ALL RIGHTS RESERVED.